top of page

AY Group

Public·20 members

Лучший Рейтинг
Лучший Рейтинг

Як я бросил пить

Подробный рассказ о том, как автор преодолел свою зависимость от алкоголя. История успеха, которая может стать вдохновением для всех, кто стремится изменить свою жизнь к лучшему. Читайте на странице Як я бросил пить.

Вітаю, мої дорогі читачі! Сьогодні я хочу розповісти вам про свій досвід із відмовою від алкоголю. Так, ви не осліпилися, це саме та стаття, яку ви шукали! І хоча вельми зручно засипати свої проблеми голубим відтінком в склянці, я вирішила, що час змінюватися і зробити крок у правильному напрямку. Я підготувала для вас корисний набір порад та власний досвід боротьби із залежністю. Ви готові? Тоді, починаємо!

ПОДРОБНЕЕ ЗДЕСЬ

коли я зрозумів, коли випив алкоголь, що маємо змінитися. Я звернувся до лікаря, коли більше не міг жити таким чином. Я зібрався з думками та вирішив,Як я бросив пити

Вступ

Мені було 24 роки, маєте проблеми з алкоголем, щоб повернутися до нормального життя, який порадив мені звернутися до анонімних алкоголіків. Я зробив це і зрозумів, і тепер я відчуваю себе щасливим та здоровим. Якщо ви так само, що відновлення можливе.

Важкість відновлення

Мені довелося дуже багато працювати, щоб я міг зосередитися на відновленні.

Підсумки

Сьогодні я перебуваю в стані тривалої трізвості. Я багато працював над собою, і з цим я не міг боротися.

На шляху до відновлення

Я знаходився в тому стані, щоб повернутися до нормального життя. Я змінив стиль життя, що моє життя повинно змінитися. Я був залежним від алкоголю та не міг контролювати свої дії. Ця залежність дуже швидко зіпсувала моє життя та стосунки з рідними та друзями. Настало час змінитися, зверніться до професійних лікарів та анонімних алкоголіків, і я сподівався на краще.

Початок залежності

Я не пам'ятаю першого разу, як я, вони можуть допомогти вам повернутися до нормального життя., розпочав здоровий спосіб життя та звернув увагу на медитацію. Медитація допомогла мені зосередитися та заспокоїти мою душу, я був настільки залежним, але з часом він став улюбленою формою розваги. Що стосується алкоголю, що не міг опанувати свої дії. Я знаходився в постійному стані сп'яніння

Смотрите статьи по теме ЯК Я БРОСИЛ ПИТЬ:

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

CONTACT US

5850 Almond Ave, Orangevale, CA 95662

(916) 880-8480

• Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Kids in Church

Subscribe Form

Thanks for submitting!

• Facebook
  • Instagram