ChipTuning Avto w Poznaniu Zwróciłam się do ChipTuning Avto w Poznaniu z polecenia znajomych, którzy wcześniej robili tam chiptuning, i mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć – to była właściwa decyzja. Mam kompaktowy samochód miejski i zawsze myślałam, że nie ma co liczyć na większe zmiany, ale po Stage 1 wrażenia z jazdy stały się zupełnie inne. Specjaliści w serwisie bardzo uważnie podchodzą do klientów: najpierw szczegółowo wyjaśnili, na czym polega programowanie sterownika silnika, jakie będą zmiany w parametrach auta i udzielili gwarancji na wykonaną usługę. Spodobało mi się, że wszystko zostało zrobione starannie i w umówionym terminie, bez zbędnego zamieszania. Jeśli potrzebne jest programowanie sterownika silnika w Poznaniu – zgłoście się. Teraz samochód szybciej reaguje na pedał gazu, przyspieszenie jest płynne i pewne, a wyprzedzanie na trasie przebiega dużo łatwiej. Jednocześnie zauważyłam, że zużycie paliwa nie wzrosło, a nawet nieco się zmniejszyło, co było dla mnie miłym dodatkiem. Atmosfera w serwisie jest przyjazna, widać, że zespół pracuje z pasją i zna się na rzeczy. Jestem bardzo zadowolona z efektów i z czystym sumieniem polecam ChipTuning Avto każdemu, kto chce poprawić osiągi swojego auta i otrzymać profesjonalną usługę z gwarancją.
top of page

AY Group
Public·98 members
bottom of page